Voor een Classic Car Rally gaan we natuurlijk uit van klassieke wagens of eventueel ook youngtimers als vervoer. 

Als u (of uw relaties) niet zelf de beschikking heeft over voldoende klassiekers dan huurt Dynamics Events deze voor u in bij een gespecialiseerd bedrijf.

Bij een Special Car Rally valt te denken aan auto’s uit het duurdere segment zoals Porsches, Aston Martin’s, Bentley’s, Ferrari’s, Maserati’s, Rolls-Royce’s, Wiesmann’s of Spyker’s.
Maar ook de cabrio-versies van Alfa Romeo, Saab, Audi, BMW, Lotus, Volvo, ed. zien we regelmatig deelnemen in de Special Car Rally. Tevens word er vaak een mix gemaakt van een Classic Car Rally in combinatie met de Special Cars.

De routes voeren grotendeels over smalle en bochtige wegen en weggetjes in een uiterst fraaie omgeving. Een heerlijke uitdaging voor u als autoliefhebber! Het volgen van de route (duidelijk aangegeven in een fraai en representatief routeboek) is zowel voor de beginnende als de meer ervaren navigator prima te doen.
In overleg met de opdrachtgever kan er voor gekozen worden om alle deelnemers in één klasse onder te brengen of voor de combinatie van een Tour- en Sportklasse. Na de finish zal er een klassement opgemaakt worden.

Kortom: voor een perfecte verzorging van uw Classic Car Rally, Special Car Rally of een mix van beide moet u bij Dynamics Events zijn!

 

Bedrijfsevenementen

Automotive Events

Automotive Events

Dynamics Events verzorgt jaarlijks, in opdracht van relaties, een aantal evenementen met een special item. Hierbij moet gedacht worden aan het uitzetten van...
Classic Car Rally

Classic Car Rally

Voor een Classic Car Rally gaan we natuurlijk uit van klassieke wagens of eventueel ook youngtimers als vervoer. Als u (of uw relaties) niet zelf de...
Auto Tour Rally

Auto Tour Rally

Waar of hoe kan men een intensere communicatie verkrijgen dan bij het op elkaar aangewezen zijn in de beperkte ruimte van een auto? Giet dit alles in de vorm...
Wandelrally's

Wandelrally's

Door ons worden wandelrally’s gemaakt in cultureel historische centra van interessante steden in de Benelux. De moeilijkheidsgraad is minimaal HBO-niveau. De...

Kaartlees-Systemenboek

De "Rallybijbel" een must voor beginners en gevorderden in de kaartleessport.

Kaartsymbolen
Het team
Materialen en apparatuur
Systematiek en Systemen
De omweg
Het reglement

Kaartlees-systemenboek